ANNONS:
ANNONS:

Johanna tveksam till Holmalund

Tidigare i våras avslöjade vi att Johanna Henriksson var Holmalunds hetaste målvaktsspår. Nu är hon hemma i Sverige, men det är långt ifrån säkert att hon hamnar i HIF.
– Jag väljer klubb så att det ska fungera i min vardag, säger Boråstjejen.

Johanna har pluggat och spelat fotboll i USA ett par år, och hon ska också tillbaka dit redan i slutet av sommaren. Men hon kommer att ansluta till någon svensk klubb fram till dess, men det finns fler alternativ än Holmalund.

– Jag bor i Borås och jobbar i Göteborg, så det viktigaste för mig är att hitta en klubb så att det fungerar i min vardag. Det finns andra klubbar i både Borås- och Göteborgstrakten som jag haft kontakt med, säger Johanna, som dock har pratat även med HIF-tränaren Michael Rosén.

– Han verkar jätteschysst och vi har bestämt att jag ska komma och träna vid ett tillfälle. Det mest troliga är att det blir i nästa vecka, sen kommer jag att bestämma mig för vilken klubb det blir. Holmalund har alltid haft ett gott rykte så jag ska absolut ge klubben en chans.

HIF har i nuläget endast Moa Edrud som målvakt. Men Johanna menar att det inte känns rätt att komma och ta Moas plats för så kort tid.

– Det hade varit något annat om jag flyttade hem på riktigt, men nu när det bara är ett par månader blir det konstigt att putta undan en målvakt som stått hela säsongen. Det blir skillnad den gången jag flyttar hem till Sverige för gott. Så vi får se vad som händer.

Lämna en kommentar