ANNONS:
ANNONS:

Kan bli seriesegrar på bred front

Det har varit en mycket bra vår för flera lokala lag. Faktiskt så pass bra att det bör bli en och annan lokal seriesegrare i år. Titta nedan bara!

Bredsidan_Inges_2

Division 3 mellersta.
CHANS TILL LOKAL SERIESEGER: 80 procent.
KOMMENTAR: Vårgårda IK och Holmalunds IF är etta och tvåa och har med andra ord chansen att vinna serien båda två. Derbyt på Tånga den 18 juni ger en fingervisning om vilket lag som är starkast, men oavsett resultat där blir det en spännande höst.

Division 2 västra.
CHANS TILL LOKAL SERIESEGER: 50 procent.
KOMMENTAR: Frisco eller Vänersborgs FK? Känslan är att det är de två som gör upp om det här och Frisco har en liten fördel i att de har hemmamatch i hösten möte dem emellan.

Division 4 södra.
CHANS TILL LOKAL SERIESEGER: 75 procent.
KOMMENTAR: Vinner AIF morgondagens match mot Hestrafors är det nog större chans än 75 procent att AIF är kvar på förstaplatsen efter 22 omgångar. Grönvitt har gjort en prickfri vår hittills, och toppar serien i nuläget.

Division 3 södra.
CHANS TILL LOKAL SERIESEGER: 95 procent.
KOMMENTAR: HIF Akademi har gjort rent hus hittills och det finns ingenting som tyder på att laget ska falla igenom. Eller förlora någon enda match heller för den delen.

Division 5 mellersta.
CHANS TILL LOKAL SERIESEGER: 40 procent.
KOMMENTAR: Annelund håller jag som det största lokala hoppet i den här serien. Grolanda har tappat sina poäng så det tycks vara Södra Ving man ska ta sig förbi för att spela i fyran nästa säsong.

Division 4 södra.
CHANS TILL LOKAL SERIESEGER: 80 procent.
KOMMENTAR: Såväl Östadkulle som Hemsjö och Alingsås KIK har möjlighet att ta steget upp i trean. Enda hotet utsocknes ifrån tycks vara Brämhult som i nuläget leder en mycket haltande tabell.

Division 4 västra.
CHANS TILL LOKAL SERIESEGER: 15 procent.
KOMMENTAR: Hudene har inte råd att tappa särskilt många fler poäng för att de ska plocka hem det här. Och jag tror faktiskt inte att dagens tredjeplats kommer förvandlas till något så mycket bättre under hösten.

Division 6 Vara.
CHANS TILL LOKAL SERIESEGER: 40 procent.
KOMMENTAR: Känns som en ganska öppen toppstrid. Södra Härene, Ardala och Arentorp/Helås känns bäst för tillfället, och det är nog tveksamt om Östadkulle kan ta ikapp de poängen man halkat efter.

Division 6 Trollhättan.
CHANS TILL LOKAL SERIESEGER: 65 procent.
KOMMENTAR: Sollebrunn har visat upp en imponerande stabilitet och toppar serien i nuläget. Övriga topplag har tappat lite poäng här och var, så kan SAIK fortsätta hålla uppe lägstanivån kan det mycket väl sluta med guldhattar.

FOTNOT
Klicka på respektive serie för att komma direkt till aktuell tabell.

Lämna en kommentar