ANNONS:
ANNONS:

Kjell redo att ta över Hemsjö

Kjell Andersson är Hemsjös nye tränare på herrsidan. En 48-åringen som sätter glädjen och utvecklingen i första rummet.
– Sen får vi se hur långt det räcker, säger Andersson.

Kjell Andersson har tränat ungdomslag i flera år och har även hållit liv i sin egna spelarkarriär på Byvallen ända fram till i fjol. Men nu är tanken att han inte ska fortsätta lira själv.

– Ambitionen är att jag inte ska spela, även om jag är med på träningarna lite ibland för skoj skull. Men jag tycker man får bättre överblick från sidan och ska fokusera på att vara tränare, säger Kjell Andersson.

Truppen i Hemsjö är ganska oförändrad, men målvakten Joachim Olsson som bytt till Främmestad lämnar ett tomrum efter sig.

– Vi har lite tunt med målvakter och har letat lite efter någon ny. Vi har ett par i klubben men ingen som har det där riktiga intresset och tränar varje gång, säger Andersson.

I övrigt är det en förhållandevis ung trupp som Kjell Andersson förfogar över. Det är också utveckling av det yngre gardet som främst tilltalar den nya tränaren.

– Det roligaste är om man får ett gäng som tränar mycket så att vi kan utvecklas tillsammans. Sen vill jag helst att vi ska spela bollen efter marken, det är den fotbollen jag tycker är roligast. Sen kanske vi inte kommer att räcka till i alla matcher men vi ska ha roligt och försöka utvecklas tillsammans. Därför tycker jag att det viktigaste är att killarna kommer på träningarna, så jobbar vi utifrån det.

Lämna en kommentar