ANNONS:
ANNONS:

Krille borta en längre tid

Nu har Kristoffer Holmén fått sitt dom. Det blir gips i sex till åtta veckor för Annelunds spelande assisterande tränare.
– Det kom som ett slag i ansiktet, säger han med en tung suck.

Det har varit några turer kring Krilles båtben sedan det olyckliga inhoppet som målvakt på träning. Men nu vet han vad det är som gäller den närmsta tiden.

– Båtbenet är skadat, det ser läkaren på magnetröntgen. Men det är ingen tydlig fraktur så därför kan han inte skruva ihop benet, så det blir gips i sex till åtta veckor, berättar Holmén, som är bedrövad efter beskedet.

– Jag trodde att det var ganska lugnt eftersom det skulle gå att skruva ihop det. Men så blir det så här, och det kom faktiskt som ett slag i ansiktet.

Läkaren sa bestämt ifrån att det inte blir någon fotboll under läketiden, och Krille är även sjukskriven från jobbet.

– Det är riktigt tråkigt, men det går inte att göra mycket med högerhanden i gips. Det är bara att gilla läget och i bästa fall är jag tillbaka i slutet av maj, men jag kommer ju ändå missa sex-sju matcher, säger han.

Det har dock ljusnat en aning på ett par andra håll i Annelundslägret. Jonathan Ahlqvist och Anton Forsberg är båda av med sitt gips och är snart i träning igen, och Mentor Rustemi är även han kvitt sina problem.

– Robban (Holmén) har lite strul med höft och ljumskar som han går på behandling för. Men jag tror inte att han kommer missa några seriematcher för han brukar spela även om han har ont, säger Kristoffer.

Vad det gäller Stefan Sjöbergs knä har han nu gjort en magnetröntgen. Han har dock inte fått svar på hur illa skadan är ännu.

Lämna en kommentar