ANNONS:
ANNONS:

L-P hyllar ung tremålsskytt

Herrljunga räckte inte till mot division 3-laget Gerdsken. I går kväll vann gulsvart med hela 7-0 på Mörlanda Sportcenter.
– En bra insats, säger GBK-tränare Lars-Petter Björk.

Lars-Petter Björk hyllar det unga gardet.

Gerdsken började matchen bäst och tog ledningen redan efter en kvart. Minuter senare räddade Adam Persson en straff från Emil Johansson, och HSK skulle ha fortsatt svårt att överlista Persson efter det.

– Adam var jättebra i mål och gjorde tre-fyra riktigt bra räddningar, berömmer Björk.

Istället avgjorde Gerdsken matchen efter en dryg halvtimma. Först styrdes en hörna i mål av ett hemmaben och sedan satte gästerna även dit 3-0.

Efter paus fortsatte GBK att vara effektivt framåt. Alexander Troije hade det tufft i HSK-målet och till slut stannade siffrorna på 7-0, där unge Filip Perholm satte dit tre bollar.

– Han var verkligen bra i dag Filip. Kul att våra unga killar tar för sig, säger Lars-Petter om ynglingen.

Övriga målskyttar var Fredrik Johansson 2 och Deniz Aydin, och utöver de båda fanns även starka kort som Adam Kjellson, Elvir Ramadani, Joel Hallenbert och Amil Durmic med i GBK.

– Det var ett bra blandat lag i dag. Men vi har en bred trupp med många som måste få chansen så vi har rätt mycket matcher framöver. Den här mot Herrljunga var extrainsatt, säger Björk, som tycker att GBK börjar komma igång på allvar.

– Det blir bättre och bättre hela tiden. Nu är Jacob Borg och Marco Stua igång efter skada och resa också så då blir konkurrensen ännu tuffare.

Lämna en kommentar