ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 10 – Boråsarens andra sejour

Den här julkalendern innehåller 24 luckor från fotbollsåret 2014. De första 14 luckorna består av händelser som sticker ut från mängden, medan de resterande tio bjuder på en högst personlig topplista.
Håller du med? Eller undrar du hur i herrans namn jag har tänkt för att få ihop den här kalendern? Kommentera gärna nedan.

Julkalender 2014

Micael Johansson återände inför 2014 som tränare i Annelunds IF. Det visade sig bli ett kärt återseende mellan parterna som hade flera framgångsrika säsonger tillsammns i början av 2000-talet. Johansson var bland annat ansvarig när Annelund vann division 4 i stor stil.

Den gångna säsongen blev också ett bra år för de gröna. Johansson fick tillsammans med sin assistent Kristoffer Holmén bra ordning på ungtupparna som i kombination med ett par äldre pjäser svarade för en mycket bra säsong. Annelund var med och krigade om en kvalplats mot trean långt in på hösten, och behövde inte alls kika nedåt i tabellen på samma sätt som 2013.

Till slut blev Annelund femma, endast tre poäng från topp tre. En jättebra prestation, och nu återstår det att se om den trevlige boråsaren Johansson kan upprepa succén kommande säsong.

Lämna en kommentar