ANNONS:
ANNONS:

Målfarlig anfallare till Södra Härene

Södra Härene kan få ett riktigt giftigt anfallspar nästa säsong. Fazel Omidi är klar som nyförvärv från SK Mjörn, och dessutom laddar Peter ”Peno” Andersson för comeback efter sin senaste knäoperation.

Fazel Omidi är en pålitlig målskytt i division 6 och har bildat ett farligt anfallspar med karl Gunnevik i SK Mjörn de senaste åren. Men nu väljer den snabbe teknikern att byta klubb.

– Jag jobbar på ICA i Vårgårda och nu har vi även köpt hur här i Vårgårda. Jag har bestämt mig för Härene så jag slipper pendla förbi Alingsås ända till Västra Bodarna. Det var nästan skönt att Mjörn hamnade i en annan serie så att jag slipper möta dem,  säger Fazel till lokalfotboll.se/0322.

Omidi, som gjorde åtta mål den gångna säsongen, jobbar dessutom tillsammans med en framtida lagkamrat.

– Jag känner Viktor Henriksson, det har också haft betydelse när jag valt klubb.

Har du skrivit på?

– Jag har pratat med tränaren (Tomas Magnusson) och han har fått mina uppgifter. Så det är lika bra att köra igång med laget nu så fort som möjligt.

Angående Peter Andersson, som vi mötte i en lucka i julkalendern för ett par dagar sedan, siktar han på att kunna snöra på sig fotbollsskorna igen. Han opererade knäet senaste gången i somras och om rehabiliteringen går som planerat kan han vara spelklar till seriestart.

– Det känns bättre i knäet nu än efter förra operationen och rehabiliteringen går bra. Och det är lite för kul med fotboll för att sluta så jag siktar på att spela nästa år, hälsar Andersson.

 

Lämna en kommentar