ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 14 – Teddys succé

Den här julkalendern innehåller 24 luckor från fotbollsåret 2014. De första 14 luckorna består av händelser som sticker ut från mängden, medan de resterande tio bjuder på en högst personlig topplista.
Håller du med? Eller undrar du hur i herrans namn jag har tänkt för att få ihop den här kalendern? Kommentera gärna nedan.

Julkalender 2014

Teddy Lucic var en ganska omeriterad tränar när han tog över Holmalunds IF. Men succén lät inte vänta på sig för det. 18 segrar och endast en förlust gav en serieseger med hela sex poäng i division 4.

Att Holmalund skulle bli att räkna med i fyran var de flesta överens om innan seriestart. Men att laget skulle gå som tåget genom hela säsongen var det inte lika många som förutspådde, och även om motståndet vissa gånger var klent går det inte att låta bli att imponeras av HIF:s tabellrad.

18 segrar, tre kryss och endast en förlust är klara papper och det är inget snack om att det var en värdig seriesegrare som fick dra på sig guldhattarna i slutet av september. Och även om det är spelartruppen som gjort jobbet på planen måste man framhålla tränaren Teddy Lucic.

Efter det dystra 2013 har han gjutit in nytt mod i Holmalundsspelarna och att glädjen funnits med på ett helt annat sätt den här säsongen har varit tydlig. Tillsammans med Andreas ”Dessa” Nilsson har den förre landslagsspelaren lagt en grund i Holmalunds spel som bör hålla även i division 3. Rent spelmässigt är det inte helt olikt den modell som Magnus Berg införde efter att HIF ramlat ur tvåan och gjorde en nystart i trean året efter.

Ska bli kul att följa Holmalunds IF och Teddy Lucic i division 3 nästa säsong.

Lämna en kommentar