ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 2 – Storsegern

Den här julkalendern innehåller 24 luckor från fotbollsåret 2014. De första 14 luckorna består av händelser som sticker ut från mängden, medan de resterande tio bjuder på en högst personlig topplista.
Håller du med? Eller undrar du hur i herrans namn jag har tänkt för att få ihop den här kalendern? Kommentera gärna nedan.

Julkalender 2014

När det stämmer för Hemsjös damer blir det gärna målrika matcher. Årets största seger kom borta mot Kabel Åttio/Dalsjöfors/Målsryd, där HIF vann med hela 12–2.

Redan efter tolv minuter stod det 4–0 till Hemsjö och efter det blev det en enda lång uppvisning i anfallsfotboll. Målen trillade in med jämna mellanrum, och Hemsjö visade att man i sina bästa stunder är ett lag som skulle klara av högre divisioner än fyran. Om nya tränaren Lotta Löfwenius kan få till en bättre jämnhet i prestationerna blir laget att räkna med 2015.

Målgladast i 12–2-matchen var de tre tremålsskyttarna Jennie Gustafsson, Lisa Molin och Moa Lagerström.  Att Hemsjö har fantastiska toppar understryks av att man vann med 10–0 hemma mot Sexdrega/Aplared några veckor senare. Då gjorde för övrigt Lisa Molin fyra av målen.

Lämna en kommentar