ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 22 – plats 6 och 5

Den här julkalendern innehåller 24 luckor från fotbollsåret 2014. De första 14 luckorna består av händelser som sticker ut från mängden, medan de resterande tio bjuder på en högst personlig topplista över traktens 20 bästa fotbollsspelare. Listan är gjord både efter rena kvalitéer och efter hur viktig personen i fråga varit för sitt lag.
Håller du med? Eller undrar du hur i herrans namn jag har tänkt för att få ihop den här kalendern? Kommentera gärna nedan.

Julkalender 2014

6 – Antonia Ferm-Sandberg, Holmalunds IF.

Antonia har varit den offensiva spelaren i Holmalund som levererat på en hög och jämn nivå hela säsongen. Hon har används som både spjutspets och som offensiv mittfältare och klarat båda rollerna lika bra. Inställningen och träningsfliten är föredömlig, och det har även betalat sig i form av både mål och assist i division 1. Som bäst rättvänd med bollen där hon med sin teknik och snabbhet är ett hot mot motståndarna.

5 – Dejvid Hasan, Holmalunds IF.

För att vinna en serie behöver man en bra målskytt längst fram. En gammal sanning som stämmer bra överens med Holmalunds IF och Dejvid Hasan anno 2014. Dejvid har varit stekhet mer eller mindre hela säsongen och stannade till slut på imponerande 30 mål, och faktum är att han gjorde mål i samtliga seriematcher utom en. Så klart ett strålande facit, och dessutom en skön revansch för Dejvid som för ett par år sedan inte fick plats i truppen hos Alingsås IF.

Lämna en kommentar