ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 4 – Roséns hatkärlek till LFK

Den här julkalendern innehåller 24 luckor från fotbollsåret 2014. De första 14 luckorna består av händelser som sticker ut från mängden, medan de resterande tio bjuder på en högst personlig topplista.
Håller du med? Eller undrar du hur i herrans namn jag har tänkt för att få ihop den här kalendern? Kommentera gärna nedan.

Julkalender 2014

Holmalunds IF tränare Michael Rosén är en man som inte är rädd för att sticka ut. Redan inför säsongen var han kaxig nog att verbalt utmana Lidköpings FK om seriesegern, trots att HIF var nykomling.

I alla medier har han under säsongen haft samma jargong, och det hela eskalerade inför den stenhårda avslutningen i division 1 där LFK och HIF krigade om seriesegern. Hans uttalande om att Holmalund har fler verktyg i sin verktygslåda tog skruv i framför allt sociala medier, vilket höjde temperaturen inför serieavslutningen. Enligt obekräftade uppgifter ska till och med LFK:s tränare Kjell Larsson har visat fingret mot Rosén vid något tillfälle, men huruvida det är sant eller inte låter vi vara osagt.

Till slut drog i alla fall Larsson och LFK det längsta strået och vann serien, men Holmalund tog sedan revansch i höstens DM-final. Den segern plus de två oavgjorda matcherna i serien gjorde att HIF har plusstatistik på LFK under 2014. Något som Rosén gärna påpekar och kallar HIF Västergötlands bästa lag, trots att LFK nästa säsong spelar i Elitettan och Holmalund spelar kvar i division 1.

 

1 svar på ”LUCKA 4 – Roséns hatkärlek till LFK”

  1. Härligt att det finns tränare som Mikael Rosen som vågar sticka ut näsan och tycka till lite. Kommer sakna våra bataljer vid sidan om plan. Önskar HIF och Micke lycka till 2015..

    Svara

Lämna en kommentar