ANNONS:
ANNONS:

Emil har bestämt sig för Holmalund

Långareds påläggskalv Emil Aspång Johansson har bestämt sig för att byta till Holmalunds IF.
– Jag skriver på så snart som möjligt, säger han.

Som lokalfotboll.se/0322 tidigare rapporterat om har Emil Aspång Johansson tränat med Holmalunds IF en tid. Nu har han också beslutat sig för att lämna Långared och division 6 för spel i trean.

– Det har känts bra och jag har pratat med Teddy (Lucic) och ”Dessa” (Andreas Nilsson). Jag har bestämt mig för att skriva på, säger han.

Emil gjorde 14 mål i sexan den gångna säsongen och han kommer att bo kvar ute i Långared. Men numera blir det pendling till träning och matcher i Alingsås.

– Det är rätt stor skillnad i tempo men det känns bättre och bättre på träningarna hela tiden så jag tror att man kommer in i det.

Även Emils lagkamrater Viktor Dahlström och Björn Brogren har också tränat med Holmalund. Vad de gäller den duon sitter Emil inne på en del information.

– Viktor har problem med en tå och kan inte träna nu på några veckor. Men jag tror att han också kommer att byta till Holmalund, Men Brogren kände att han behövde ett år till i Långared så han blir nog kvar, säger Aspång Johansson om sina kompisar.

Lämna en kommentar