ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 7 – "Penos" återkomst i den lokala fotbollen

Den här julkalendern innehåller 24 luckor från fotbollsåret 2014. De första 14 luckorna består av händelser som sticker ut från mängden, medan de resterande tio bjuder på en högst personlig topplista.
Håller du med? Eller undrar du hur i herrans namn jag har tänkt för att få ihop den här kalendern? Kommentera gärna nedan.

Julkalender 2014

Peter ”Peno” Andersson gjorde succé som mittback i Annelunds IF när laget låg i division 2 för några år sedan. Med sitt spelsinne, huvudspel och mäktiga tillslag var han en stor tillgång och hade stor del i att Annelunds slutade på en femte plats i division 2.

Sedan vände han tillbaka till Elmer/Fåglum, och har även haft en del problem med sitt knä. Men 2014 var året då han återigen klev in i den lokala fotbollen, och då på mer än ett sätt.

För det första har han tillsammans med Daniel Andersson tränat Södra Härenes damer. Det har han gjort framgångsrikt och SHIF utmanade länge och väl om en kvalplats mot division 3.

För det andra han han emellanåt funnits med i Södra Härenes laguppställning i division 6. Som anfallare är han ett ständigt hot och faktum är att han var delad etta i Häras interna skytteliga med sina nio mål, trots att han inte spelade alla matcher.

Som kuriosa kan nämnas att Joel Andersson var den andra spelaren som skyfflade in nio mål för SHIF.

Lämna en kommentar