ANNONS:
ANNONS:

Bröderna Deno i kontakt med HSK

Mario och Ivan Deno har varit på vift från Herrljunga SK ett tag, men nu ryktades det om en comeback på Skoghälla. Men när de berättar själva är det inte troligt med en comeback i den rödblå dressen.

Herrljungas tränare Leif Andersson skulle givetvis välkomna bröderna Deno i truppen.

– Jag har pratat med dem ett par gånger och självklart vore det kul om de vill vara med. Men jag vet inte alls hur stor chans det är att det blir så, säger Andersson.

Vad det gäller Ivan Deno, 29 år nu i december, lade han upp skorna på hyllan efter sina år i Gerdskens BK. Och det är inte troligt att han plockar ner dem igen för att spela med HSK.

– Nej, det tror jag inte. Jag har ingen direkt motivation för fotboll och dessutom ska jag och frugan ha barn i april. Det kommer nog ta en del tid eftersom det är vårat första barn, säger Ivan Deno.

Vad det gäller yngre broder Deno har han den gångna säsongen spelat med Velebit i division 4.  27-åringen bor visserligen i Herrljunga, men om det blir comeback i HSK är fortfarande oklart.

– Det är en lång historia mellan mig och HSK när de inte släppte mig till Norrby för många år sedan. Så det känns inte som att jag kommer spela för dem men man ska aldrig säga aldrig, säger Mario, som haft ett mellanår när det gäller fotbollen.

– Har haft mer fokus på jobbet det här året så jag har inte spelat varje match med Velebit, Men över hälften har jag varit med.

Det finns dock en klubb med lite lokal anknytning som skulle kunna bli nästa anhalt för Mario Deno. Vara SK, nykomling i trean, tränas av Herrljungakillen Joakim Andersson, som även arbetar tillsammans med Ivan Deno.

– Vara skulle kunna vara ett alternativ, men jag har inte pratat med dem än. Men det måste funka med jobbet också eftersom jag pendlar till Göteborg på dagarna. Så vi får se vad som händer, säger Mario.

 

Lämna en kommentar