ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 8 – Dokument VIK

Den här julkalendern består av 16 minnesluckor från fotbollsåret 2016. De sista åtta luckorna är vigda åt en högst personlig lista över årets bästa lokala spelare.

Veckan före seriepremiären i division 3 fick jag en inbjudan från Vårgårda IK. De ville informera pressen om deras sätt att arbeta och deras vision på både kort och lång sikt.

Det var första gången mitt lilla företag blev inbjudet till något sådant och jag satte mig givetvis i bilen och åkte till Tånga hed. Där berättade först sportchef Gabor Hacker och sedan tränarduon Stefan Strind/PeoHäggström om hur VIK arbetar strukturerat och målmedvetet för att utveckla dels hela föreningen och dels representationslaget.

Jag tycker att det är ett roligt och intressant tänk att man som förening vågar sticka ut hakan och ha en vision. I VIK:s fall är division 1 slutmålet och nu är man efter den här säsongen endast en serieseger ifrån det målet.

Träffen på Tånga mynnade redan samma kväll ut i vad jag kallade DOKUMENT VIK. Det var en väldigt rolig text att skriva och faktum är att jag fått en del positiva reaktioner på den. Det är inte ofta det är läge för en längre och fördjupande text här på sidan så därför förtjänar just det här dokumentet en plats i en av luckorna nu när jag får göra min egen julkalender.

Läs DOKUMENT VIK här.

Lämna en kommentar