ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 8 – "Proffans" knäskada

Den här julkalendern innehåller 24 luckor från fotbollsåret 2014. De första 14 luckorna består av händelser som sticker ut från mängden, medan de resterande tio bjuder på en högst personlig topplista.
Håller du med? Eller undrar du hur i herrans namn jag har tänkt för att få ihop den här kalendern? Kommentera gärna nedan.

Julkalender 2014

Det är alltid tråkigt när en spelare skadar sig allvarligt. För Gerdskens skyttekung hände det tidigt i våras i en bortamatch mot Byttorps IF.

2013 var Kristofer Profozic den stora stjärnan i Gerdskens BK när laget vann division 5. Konstigt vore väl annars, eftersom han har rutin från division 2 med både Holmalund och Gunnilse. Men 2014 blev ingen munter historia för äldre broder Profozic. Ett mål hann det bli innan korsbandets slets av borta mot Byttorp.

Operationen gjordes i juli och hela hösten har rehabiliteringen haft sin gilla gång. Siktet är nu inställt på comeback 2015, och räkna med att Kristofer är ute efter nya mål när GBK jagar division 3.

Det går heller inte att undgå att tänka tanken hur årets säsong hade sett ut med en frisk Kristofer Profozic. Under hösten var det ofta offensiven och målskyttet som låg bakom de poängtapp som GBK stod för, och det är mycket möjligt att den där kvalplatsen försvann i och med den olyckliga situationen borta mot Byttorp.

 

Lämna en kommentar