ANNONS:
ANNONS:

Ny fredag – ny lista

Vi firar in helgen med en liten lista över de hetaste matcherna.

Gerdskens BK – Skepplanda BTK
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Seriefinal där GBK sitter i förarsätet med en poäng mer. Men båda lagen har visat fin form så det blir GBK:s fart och fläkt mot mer fysiskt spelande Skepplanda. Konstgräset talar för hemmalaget, och även om det blir tufft så håller jag GBK som knapp favorit.
Tips: 3-2.

Vårgårda – Tidaholms GoIF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Toppmöte som föregås av minnesmatch för Samir Terzic som gick bort i arbetsplatsolycka för 15 år sedan. Lagen har samma poäng på plats två och tre i tabellen och båda lagen har också gått starkt i höstupptakten. GoIF nämndes som en av favoriterna inför säsongen och min magkänsla säger att de har växlat upp ett hack nu inför hösten. Detta blir tufft för VIK – som måste göra en prickfri insats för att ta poäng.
Tips: 1-2.

Holmalunds IF – Skoftebyn
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Holmalund fick en smakstart på hösten och nu är det på pappret mer beskedligt motstånd när Skoftebyn gästar. Jag tror att rödvitt tar andra raka och hakar på i toppen.
Tips: 2-1.

Alingsås IF – Bromölla
Serie: Elitettan.
Kommentar: Här behöver AIF skaka av sig förlusten i Skåne och ta tre poäng. Det tror jag också att hemmalaget löser när bottenlagen Bromölla gästar. Fint läge att ta höstens första seger.
Tips: 3-0.

IFK Tidaholm – Alingsås IF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Benjamin Hacker avstängd efter sitt röda kort senast och en halvlurig bortamatch mot ett Tidaholm som främst spelar för att undvika nedflyttning. Men AIF ska vara en klass bättre om allt klaffar och är favorit här, men det är inte utan varning för hemmalaget.
Tips: 1-3.

Frisco – Råda
Serie: Division 2 nordvästra.
Kommentar: Ännu en match som kan avgöra striden om tredjeplatsen i den här serien. Frisco svarade för en riktig urladdning senast och kanske att tryggheten kommer tillbaka i och med en seger och Moa Johansson tillbaka mellan stolparna? Råda är trea i tabellen så detta blir allt annat än lätt, men jag tror att Frisco har stor möjlighet att behålla alla tre poängen på Katebovallen.
Tips: 3-2.

Lämna en kommentar