ANNONS:
ANNONS:

Ny fredag – ny lista

Vi firar in helgen med en ny het lista.

Alingsås FC – Växjö DFF
Serie: Elitettan.
Kommentar: Så nära seriefinal man kan komma när två av seriens obesegrade lag drabbar samman. Växjö vann mötet i cupen, men nu är det AFC som har fördel av hemmaplan. Oj, vad svårtippat. Hoppas att AFC löser en trea, men vågar inte tro på mer än ett kryss.
Tips: 1-1.

IK Frisco – Säffle
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Jumbon Säffle på hemmaplan blir en perfekt match att ta revansch för reset senast. Det här vinner Frisco.
Tips: 2-0.

Hemsjö IF – Trollhättans BoIS
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Hemsjö vann senast och trots att Trollhättan har två raka segrar tror jag på hemmalaget här. Men det krävs en fullfjädrad insats för att Hemsjö ska vinna här och haka på i toppen.
Tips: 4-3.

Alingsås IF – IFK Tidaholm
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Efter urladdningen i derbyt senast blir det tuffare motstånd för AIF här. Men jag tror ändå att Grönvitt har det som krävs för att ta femte raka segern.
Tips: 3-1.

Brålanda IF – Vårgårda IK
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: VIK kommer från stabil derbyseger och känslan är att det krävs samma stabilitet för att besegra nykomlingen Brålanda. De tog första division 3-segern någonsin i förra hemmamatchen, mem trots det håller jag VIK som knapp favorit.
Tips: 1-2.

Holmalund – IFK Skövde
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Kan HIF studsa tillbaka efter två raka förluster? IFK Skövde skojar man inte med så det krävs ett hundraprocentig insats för att vinna här. Men jag tror max på ett kryss för HIF, och håller gästerna som favorit.
Tips: 1-2.

Åsarp/Trädet – Gerdskens BK
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Ett stort och starkt Åsarp/Trädet mot ett sargat GBK. Det krävs uppryckning om Gulsvart ska få med sig något härifrån, och just nu finns det inte mycket som tyder på det.
Tips: 4-2.

Mjörn – Sjuntorp
Serie: Division 5 västra.
Kommentar: Lite av en tidigt nyckelmatch om vilket lag som ska haka på i den absoluta toppen. Vinner Mjörn är laget med på allvar, men Sjuntorp kommer från en storseger och är fortsatt obesegrat. Men om Bodarnevallen är spelklar talar det naturligtvis för hemmalaget här.
Tips: 2-2.

Lämna en kommentar