ANNONS:
ANNONS:

Ny helg – ny lista

Även den här veckan har vi samlat ett antal matcher under vinjetten Helgens Hetaste.

Alingsås IF – Kronäng
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Toppmöte där pressen ligger på Kronäng om man inte vill halka efter i kampen om topp tre. Men serieledaren AIF är enda obesegrade lag och är så klart favorit att vinna även den här matchen. Men det krävs som brukligt fullt påslag om man inte ska riskera att sätta sig i besvärliga situationer, för Kronäng är helt klart ett lag med kvalité nog att utnyttja om AIF är inte är på plats och levererar.
Tips: 3-1.

Frisco – Södra Härene
Serie: Division 6 Falköping.
Kommentar: Nyckelmatch när det handlar om att undvika att bli sämsta lokala gäng i Falköpingssexan. I en haltande tabell är det knapp fördel HSIF inför detta derby, men får Frisco till en bra prestation finns alla möjligheter att vinna här. Men har SHIF med sig sitt bästa lag tror jag man löser minst ett kryss.
Tips: 3-4.

Lidköpings FK – Gerdsken
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Hyperintressant toppmöte där viktiga poäng ska fördelas. GBK har visat kanonform med två raka segrar, men här stöter man på tuffare motstånd. Tror på en tät, tuff och målsnål historia som kan sluta hur som helst.
Tips: 1-1.

Sandhult – Mjörn
Serie: Division 6 Borås.
Kommentar: Nytt toppmöte där Mjörn behöver ytterligare en trea för att inte hamna steget efter i tabellen. Med samma fokus bakåt som mot Sparsör ska det också kunna gå vägen, för framåt dyker det allt som oftast upp en del chanser. Så jag ger Mjörn tipset här.
Tips: 1-2.

Bollebygd/Olsfors – Östadkulle
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Ännu ett match mot ett överkomligt motstånd, och snart är det dags för ÖSK att börja vinna den typen av matcher. Hemmalaget har här chansen att skaka av sig strecket ytterligare, men för ÖSK:s skull hoppas jag att gulsvart repar mod, arbetar sig till lite medflyt och vinner med uddamålet.
Tips: 2-3.

Holmalund – Götene
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Seriens två niopoängare drabbar samman och vinnaren tar ett litet skutt från den absoluta streckstriden. Holmalund har tre segrar på de fyra senaste och med André Nilsson i högform får hemmalaget tipset här.
Tips: 2-1.

Gauthiod – Vårgårda IK
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Om VIK tar fjärde raka segern i serien är man helt plötsligt med på allvar och krigar om topp fem. Gauthiod har gått tyngre efter en kanonstart i april månad, och med VIK i bra form känns detta ganska öppet. Håller hemmalaget som favorit, men ett kryss känns inom räckhåll för gästerna.
Tips: 2-2.

Emtunga – Östadkulle
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Ett ÖSK som avslutat samarbetet med tränaren Tommy Lilja spelar här en mycket viktig bortamatch mot Emtunga. Ett stekhett toppmöte där ÖSK behöver vinna för att inte halka efter. Jag tror att det blir en nystart och fullt av energi löser laget tre poäng.
Tips: 2-4.

Rynninge – Alingsås FC
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Bottenlaget Rynninge ska inte kunna hindra AFC från att ta tredje raka segern. Bea Persson har blivit en offensiv injektion och här kan hon och hennes kamrater ha riktigt roligt.
Tips: 0-4.

Lämna en kommentar