ANNONS:
ANNONS:

Ny helg på ingång

Vi firar in ännu en långhelg med en liten lista.

Alingsås FC – Gamla Upsala SK
Serie: Elitettan.
Kommentar: Om inte AFC drabbas av baksmälla efter segern i Lidköping ska mittenlaget Gamla Upsala kunna besegras hemma på Mjörnvallen. Jag tror att serieledningen består även efter helgen.
Tips: 2-0.

Vårgårda IK – IFK Tidaholm
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: VIK föll senast mot Gerdsken och behöver studsa tillbaka hemma på Tånga för att haka på toppduon något sånär. Ganska svårtippat det här, men jag väljer att vara optimist och tror på hemmalaget.
Tips: 2-1.

IFK Skövde – Gerdskens BK
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Tuffast tänkbara uppgift för ett pånyttfött Gerdsken. Men serieledaren på bortaplan tror jag blir för tufft – trots att Gulsvart tycks ha tuggat igång på slutet.
Tips: 3-1.

Herrljunga SK – Annelunds IF
Serie: Division 5 östra.
Kommentar: Första duellen i slaget om Herrljunga kommun utspelas på Skoghälla. Utöver prestigen behöver båda lagen poäng i jakten på stabil mark i tabellen. Tror på en jämn match, som slutar med delad pott.
Tips: 2-2.

Stora Mellby – Arentorp/Helås
Serie: Division 6 Nossebro.
Kommentar: Seriefinal på Brynet och tufft motstånd för SMSK när Arentorp/Helås gästar. Håller bortalaget som favorit utifrån deras större tyngd och rutin, så det krävs en hundraprocentig insats av hemmalaget för att få med sig något härifrån.
Tips: 1-3.

Frisco – Trollhättans FK
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Nytt mittenmöte och Frisco skulle verkligen behöva en trea för att få lite ny luft under vingarna. Kommer givetvis vara tätt och tufft, och Frisco behöver vara med från början av matchen den här gången. Är man det är laget alltid svårslaget, så jag hoppas på tre poäng.
Tips: 2-1.

SAIK/Långared – Hemsjö
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Bottenmöte där SAIK/Långared tog sin första seger förra omgången. Hemsjö har gått sämre än väntat, och kanske att jag överskattade dem något inför säsongen. Tror detta kan sluta lite hur som helst, men håller bortalaget som knapp, knapp favorit.
Tips: 2-3.

Lämna en kommentar