ANNONS:
ANNONS:

Nya matcher på G

Helgens Hetaste. Där har ni inslaget där vi listar några matcher som vi tycker förtjänar att lyftas fram lite extra. Den här gången tycker vi att hela sju matcher sticker ut från mängden.

HH

Södra Härene IF – Vårgårda IK FK
Serie: Division 6 Herrljunga.
Kommentar. Obesegrade VIK FK måste gälla som favorit här, trots derby och trots bortaplan. SHIF har inlett med två raka kryss, och vi tror inte att första segern kommer här heller. Kanske att Vårgårdas nolla i insläppta målkolumnen ryker, men tre poäng blir det lika fullt.
Tips: 1-3.

Gerdskens BK – Kinna IF
Serie: Division 4 södra.
Kommentar. Blir det tredje raka segern för Gerdsken? Ja, jag väljer att tippa så i alla fall, även om Kinna nog är en av utmanarna i toppen av tabellen. Vann mot Annelund senast, och går föbi GBK vid seger här. Men vid fortsatt bra gulsvart försvarsspel lär chanserna dyka upp framåt.
Tips: 3-1.

Holmalunds IF – Gunnilse IS
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar. Gunnilse är enda lag med full pott efter två omgångar, och dessutom utan insläppt mål. Men även HIF har inlett poängmässigt bra och det sena 1-1-målet i premiären gav bränsle nog för att vinna mot Sävedalen. Här blir det dock bra motstånd, så en pinne och fortsatt obesegrat sitter nog bra hos Holmalund.
Tips: 2-2.

Holmalunds IF – IK Rössö
Serie: Division 1 norra.
Kommentar. Här blir det bättre motstånd än förra veckan för Holmalund. Rössö har full pott hittills, och HIF gör nog bäst i att tar tre poäng för att inte halka efter. Det tror vi också att laget löser, om än med lite mer besvär än mot Stenungsund.
Tips: 2-0.

Östadkulle SK – Sandared/Sjömarken
Serie: Division 5 västra.
Kommentar. Här kan vi nog få en fingervisning om hur bra ÖSK står sig i årets serie. Ny hemmaseger skulle ge lite arbetsro i form av poängmarginal ner till strecken. Gästerna har inlett med två raka förluster, och bör ta poäng för att inte halka efter.
Tips: 3-3.

Långareds BoIS – Sollebrunns AIK
Serie: Division 6 Herrljunga.
Kommentar. Sollebrunn krossade Tomten med 9-1 och Långared föll stort borta mot Vätskurd i senaste omgången. Då kan väl det här Bjärkederbyt bara sluta på ett sätt? Ja, med klar bortaseger.
Tips: 0-6.

Alingsås KIK – Äspereds IF
Serie: Division 2 södra.
Kommentar. Alingsås KIK startade serien med att vända 0-2 till seger med 4-2 borta mot Lödöse/Nygård. Här tror vi att laget rider vidare på den vågen och tar tre poäng av bara farten.
Tips: 3-1.

Lämna en kommentar