ANNONS:
ANNONS:

Peno klar – och flera andra spelare på besök

I går torsdag hade Vårgårda IK spelarmöte. Det pratades framtid, och med på mötet fanns ett antal tänkbara nyförvärv.
– Det kändes väldigt bra. Sen får vi se vad det bli av det, det är ju silly season nu, säger Gabor Hacker.

Silly Season

Vårgårda IK har gjort upp en handlingsplan som sträcker sig ett par år fram i tiden. Bland annat den presenterades på mötet i går.

– Allt är inte klart men tanken är att vi ska ha en plan som gäller till och med 2020, och mötet i går var väldigt lyckat. Stefan Strind och Peo (Häggström) är väldigt proffsiga, säger Hacker.

Med på mötet var också ett gäng potentiella nyförvärv. Oscar Karlsson Widen, Alingsås IF, Tobias Bayard, Annelund, Jonas Aronsson, Vedum, Adam Axede, Jonsered och Anton Vilstrup, IFK Mariestad, gästade Tånga, medan Peter ”Peno” Andersson inte var på plats.

– Det känns bättre än på länge i knät och jag ska ge det en rejäl chans. Ska träna med VIk ett par månader och håller det så kör jag på. Skiter det sig går jag tillbaka till Härene, säger Peno, som tackat nej till att bli spelande assisterande tränare i Herrljunga SK.

Vad det gäller övriga besökare har Gabor Hacker bara gott att säga.

– Jonas Aronsson (36 mål i Herrljungasexan) har imponerat på träningarna och vi mötte ju honom med FK-laget i år. Han har en del andra anbud men han känns klart intressant för oss. Axede pratade vi ju med i fjol så han vet ju vilka vi är, och likaså Vilstrup. Han bor i Göteborg och det är tveksamt om han orkar pendla till Mariestad för att spela med dem. Men vi får se vad det bli av allting, det är ju silly season nu.

När lokalfotboll.se/0322 tidigare skrev om Tobias Bayard hade han inte hört något från VIK. Men nu kan det alltså bli där han hamnar lika fullt.

Aronsson
Hamnar Vedums Jonas Aronsson i Vårgårda IK?
Adam Axede
Vart spelar Adam Axede nästa säsong?
Peter Andersson ska testa om knäet håller i för spel i trean.
Peter Andersson ska testa om knäet håller i för spel i trean.

Lämna en kommentar