ANNONS:
ANNONS:

Peo rundar av 2019

Peo Häggström avslutar i dag sin säsong som gästskribent. Och han gör det med en text om VIK:s stundande 100-årsjubileum. Bland annat.

Då var det dags för min sista text och jag vill passa på att tacka Jonas för förtroendet och till alla er som givit mig positiv feedback på mina texter, eller feedback överhuvudtaget. Alltid uppskattat.

Den här tiden på året är verkligen en tid då de flesta får det lugnare med fotbollen. En tid då man som sportchef har som allra mest att göra?

Just nu jobbar jag mycket med att sätta den nya organisationen i klubben. Vi för många samtal i klubben hur vi utifrån våra handlingsplaner ska kunna sätta bästa möjliga team på plats i klubben.

Nästa år fyller VIK 100 år! Och vad passar inte bättre än att komma med nya och spännande saker inför det. Det händer nämligen mycket i VIK inför kommande säsong. Både i hela organisationen och i och kring våra lag. Det kommer mer info om det i slutet på denna vecka. Det jag redan nu kan avslöja är att vi har en ny tränare på plats för vårt A-lag. Jag är mycket glad för det och är övertygad om att han kommer ta ytterligare ett steg i rätt riktning mot vår vision. Mer information kommer som sagt i veckan.

Att rekrytera människor in i en organisation är inte alltid lätt. Vi har höga krav på utbildningsnivå och kunnande men också på personlighet och att man är en människa som ser till hela föreningen och dess utveckling. Samma sak gäller på spelarsidan. Jag är försiktigt positiv kring att 2020 blir det bästa året för VIK på många plan och på lång tid. Men samtidigt ödmjuk kring att det svänger fort när man som sportchef tror sig har hittat lösningar och människor som passar in.

När jag ska avsluta min sejour som gästskribent är det mycket som flyger i tankarna och man vill gärna sammanfatta allt. Men det skulle bli långt?

Därför vill jag avsluta med att bara önska alla föreningar och spelare runt omkring ett stort lycka till och:
Glöm inte att alltid stå för era mål och visioner.

Glöm inte att vara er själva och vara lyhörda för allt, både som spelare och ledare.

Glöm inte alla ideella ledare.

Och till sist: Om du/ni inte förändrar något så får du/ni samma resultat som innan. I en värld av utveckling gäller det att förändra något. Både som människa, fotbollsspelare och förening.

Må gott alla
Peo

FAKTA PEO HÄGGSTRÖM
Födelseår: 1974
Familj: Fru Jennie och barnen William, Isak, Ida och Freyja.
Bor: Alingsås.
Klubbar i karriären: Filipstads FF, Simlångsdalens IK, Alets IK, Laholms FK, Herrljunga SK, Holmalunds IF Dam, Södra Härene IF, Annelunds IF, Vårgårda IK.
Lokal favoritklubb: Vårgårda IK.
Nuvarande roll i den lokala fotbollen: Sportchef i Vårgårda IK Fotboll.

1 svar på ”Peo rundar av 2019”

Lämna en kommentar