ANNONS:
ANNONS:

Resultatservice med lokalfotboll.se/0322

En tanke med lokalfotboll.se/0322 är att du som läsare enkelt ska kunna hitta resultat och spelprogram för alla lokala serier.

Under resultat i menyn ovan finns en underrubrik som heter Tabeller 2015. Klickar man där kommer man till en sida där alla lokala lag listas i rätt serie. Därifrån länkas man också till den officiella sidan för de olika serierna.

Där kan man enkelt titta på senaste resultat, kommande matcher och aktuell tabell. Man kan också få fram detaljer som skytteliga och publikliga, och dessutom finns den officiella domarrapporten från samtliga matcher. Det betyder att du kan grotta ner dig i vem som fått varning, blivit utvisad eller gjort mål, och dessutom i vilken matchminut allt skedde.

Under Tabeller 2014 kan du som namnet avslöjar ta en titt tillbaka på hur alla lokala serier slutade förra säsongen. Här på sidan kan du dessutom fräscha upp minnet över traktens bästa målskyttar från 2014, och längre fram i vår dyker det självklart upp en likadan underrubrik med målskyttarna för 2015.

Fotnot:
De länkar som inte är aktiva under Tabeller 2015 kommer att aktiveras så snart de finns tillgängliga. Det kommer ske i god tid före seriestart.

Lämna en kommentar