ANNONS:
ANNONS:

Sandberg lämnar Annelunds IF

Ett dygn efter att Jonathan Ahlqvist blev klar för Annelunds IF blev det klart att Emil Sandberg lämnar samma klubb. Men var målvakten hamnar nästa säsong är inte helt klart.

Det var Emil Sandberg själv som på Twitter gick ut och skrev att han ska lämna Annelunds IF. Någon som han senare också bekräftade för lokalfotboll.se/0322.

I den här artikeln skrev  vi just om den målvaktsrockad som nu är på väg att genomföras. Jonathan Ahlqvist byter Alingsås IF mot Annelunds IF, vilket öppnar  en dörr för att Emil Sandberg ska kunna lämna. Vilket han nu också gör.

– Jag har sagt  att om Annelund fixar en målvakt så lämnar jag, och så är fallet nu, skriver Sandberg i ett sms till lokalfotboll.se/0322.

Emil jobbar skift och har svårt att hinna träna så mycket som krävs på division 4-nivå. Han har tidigare öppnat för både Herrljunga SK i femman och IK Frisco i sexan, men var han hamnar återstår att se. För fotboll ska han fortsätta med, är han fast besluten om.

– Handskarna ska inte upp på hyllan, men just nu vill jag bara få tillbaka glädjen. Vi får se var jag hamnar, skriver han.

Lämna en kommentar