ANNONS:
ANNONS:

Schwartz tillbaka i Holmalund

I fjol lämnade Alexandra Schwartz Holmalund för Frisco. Nu väljer hon att gå samma väg tillbaka och ansluta till HIF Akademi.
– Jag har saknat Holmalund lite, säger 19-åringen.

Alexandra Schwartz – som var med och spelade upp HIF i Elitettan 2015 – var en viktig kugge i Frisco under 2016. Men nu står det klart att sejouren på Katebovallen blir ettårig.

– Jag har trivts riktigt bra i Frisco och först var tanken att jag skulle vara kvar där. Men sen hörde Akademin av sig och då blev jag sugen. Tränarduon verkar väldigt intressant och jag har saknat kompisarna i Holmalund en del. Sen blir det också lite lättare att pendla till Alingsås, säger Alexandra, som bor i Loo.

Hon är skriven i Akademin och division 2. Men 19-åringen har fortfarande inte helt gett upp hoppet om en plats i A-laget någon gång i framtiden.

– Klart att det alltid lockar men det är inget jag fokuserar på i nuläget. Men jag ska försöka lägga mer tid på fotbollen i år än förra året så får vi se vad som händer. Jag både pluggar och jobbar också så ibland är det svårt att hinna med allting.

Lämna en kommentar