ANNONS:
ANNONS:

Trotjänaren lämnar Katebo

Camilla Petterson har varit förknippad med Frisco i många år. Men nu blir hon assisterande tränare i Vedum, dit hennes tre döttrar tidigare anslutit.
– Det ska bli roligt, säger Camilla.

Camillas tre döttrar Lovisa, Elina och Anni bytte från Frisco till Vedum under frimånaden i höstas.

– Det har varit lite för få matcher med U-laget och nu ökar deras chanser att få mer speltid, säger Camilla om deras val.

Men nu är det även klart att mamma följer efter. Camilla blir nämligen assisterande tränare till Åke Hofling kommande säsong.

– Vedum är en väldigt välorganiserad klubb så det ska bli roligt. De var ute efter mig som spelare för många år sedan men då tog jag inte steget. Men nu var det dags att ta chansen, säger hon med ett skratt.

Camilla har tränat ungdomslag i Frisco tidigare, och hade även hand om lagets farmarklubb i division 5 och 4 för några år sedan. Dessutom har hon gedigen erfarenhet som spelare.

– Jag spelade i U-laget förra säsongen men nu är väl tanken att jag inte ska spela i år. Men vi får se om det fattas folk nån gång, säger hon med ett skratt.

På bildens syns Camilla Pettersson tillsammans med två av döttrarna, Annie och Elina.

2 svar på ”Trotjänaren lämnar Katebo”

  1. Lycka till Camilla. Grattis Vedum till massor av rutin och en klok tränare-spelare. Klubbar som ni vinner alltid i längden. Torbjörn.

    Svara
  2. Lycka till, kommer att sakna Er på Katebo men förhoppningsvis tittar du till det ibland, och nu får man åka till Vedum ibland.

    Svara

Lämna en kommentar