ANNONS:
ANNONS:

Tobias tillbaka i Hemsjö

I vintras gjorde Tobias Olausson smärre succé som nyförvärv i Alingsås IF. Men sedan ett par veckor tillbaka lirar han återigen med Hemsjö IF.
– Tiden räckte inte till, säger 24-åringen.

Tobias Olausson

Tidigt i våras skrev vi om Tobias Olaussons succé på försäsongen med Alingsås IF. Men sedan blev det allt tystare om mittfältaren.

– Det var mycket jobb i våras så jag hann inte riktigt träna så mycket som behövdes. Så jag tappade gnistan lite, och när det mest blev inhopp försvann glädjen ännu mer, berättar han.

Ett mål hann det blir i division 4 innan han tog beslutet att lämna Alingsås IF. Först tänkte han sluta helt, men Hemsjös tränare Sackis Tsovas övertalade honom att återvända till Byvallen.

– Det var några samtal innan jag åkte ner och tränare med dem. Men nu har jag bestämt mig för att spela hösten med Hemsjö. Det är roligare att spela 90 minuter varje match även om det är en lägre nivå, säger Tobias, som berättar att han börjat plugga i Göteborg.

– Nu har jag ännu mindre tid än i våras så en fortsättning i AIF hade aldrig fungerat nu med skolan också.

I lördags mot Spark gjorde han årets andra match i Hemsjötröjan. Eller match och match förresten, det blev ju seger med hela 13-0.

– Det är väl inte så roligt med sådana matcher, det gäller bara att spela av dem, säger han.

Lämna en kommentar