ANNONS:
ANNONS:

Tre gånger Ahlqvist i Holmalund

Jonathan Ahlqvist byter Annelunds IF mot Holmalunds IF. Därmed återförenas han med både sin bror och sin far, då det nu blir tre Ahlqvistare på Brogårdsvallen.

Silly Season

Jonathan Ahlqvist.
Jonathan Ahlqvist.

Jonathan Ahlqvist lämnade Alingsås IF för ett år sedan för att istället få spela A-lagsfotboll i Annelund.

– Jag har haft ett jättebra år i Annelund. Har trivts bra, har fått spela mycket och känner att jag utvecklats som målvakt. Är mycket mer mogen i mitt spel nu, säger Jonte.

Han kunde dock inte hindra Annelund från att kvala sig ur fyran, och han följer heller inte med laget ner i femman.

– Jag har pratat med både Annelund och Holmen och har bestämt mig för att byta. Ska bli skönt att slippa pendlingen och dessutom är det ju en division upp om jag får spela i A-laget.

Sedan tidigare finns äldre broder Johan Ahlqvist i Holmalund och nyligen blev det också klart att farsan Reine ska assistera Teddy Lucic och Andreas Nilsson runt A-laget.

Olof ska opereras
I Holmalund finns sedan tidigare målvakterna Olof Saarinen, Niclas Prytz och höstens succéman Calle Skoglöf. Nu ska dock Saarinen, som var förstemålvakt hela våren, operera sin krånglande höft.

– 26 november är det datumet jag fått som operationstid. De ska gå in och ta bort lite brosk på höftkulan som ligger i vägen. Det ska bli riktigt skönt att få ordning på det för jag har haft problem ända sedan förra hösten, säger Olof, som siktar på att vara i träning i mars månad.

– Det brukar tydligen ta ungefär tre månader efter en sån här operation. Jag är inställd på att köra på med rehab för att komma tillbaka starkare än förut.

Olof Saarinen.
Olof Saarinen.

Lämna en kommentar