ANNONS:
ANNONS:

VÅRENS MEST NEGATIVA

Vilka lag kunde gjort det bättre? Vilka händelser minns vi med en suck? I dag fokuserar vi på det som inte varit så bra under våren. 

4 – Annelunds IF
Starten var klart godkänd. Men efter det gick det mesta snett för Annelund – som kvalade mot fyran så sent som i höstas. Nu ligger man på nedflyttningsplats mot division 6 efter en vår full av skador och hedersamma förluster. Hårt jobb, kontinuitet och mer beslutsamhet i de båda boxarna gissar jag är vägen mot nytt kontrakt i femman, och kanske var derbyvinsten mot HSK i sista vårmatchen startskottet på en uppryckning?

3 – Hemsjö IF
Steget till trean var stort, det var de flesta överens om. Under våren har Hemsjö inte riktigt klarat av att ta det steget utan man parkerar som jumbo. Åtta förluster och två segrar har det blivit och det krävs en bra höst för att lösa nytt kontrakt.

2 – Frisco/Hudene
Traktens målgladaste lag – när det handlar om att släppa in dem. 82 bollar har ramlat in på tolv fajter och med det snittet är det så klart svårt att vinna fotbollsmatcher. Kul då att Frisco/Hudene lyckats ta en skalp, men det blir nog tufft att undvika jumboplatsen när säsongen är över.

1 – Kubben
Holmalund blev rikskänt när damlaget spelade en match på Mjörnvallen. Anledningen var att herrlaget skulle arrangera en kubbturnering på Brogårdsvallen och landets media högg som en kobra på historien. Tråkigt att det skrivs negativt om en klubb när egentligen ingen inom Holmalund upplevde sakfrågan som ett problem. Sen är debatten om dam- och herrfotboll alltid intressant att följa och något som ska finnas, men min känsla är att den här kubbhistorien fick lite väl stora proportioner. Eller att det blev en höna av en fjäder, som HIF:s damsektionsordförande Joakim Larsson uttryckte det hela i P4 Extra.

1 svar på ”VÅRENS MEST NEGATIVA”

  1. Att hemsjös damer ser ut att åka ner till div.4 gör dom inget. De ville inte gå upp till 3an innan säsongen drog igång.

    Svara

Lämna en kommentar