ANNONS:
ANNONS:

Vi kör en ny lista

Återigen har vi samlat ett gäng heta matcher inför helgen.

Tidaholms GoIF – Gerdskens BK
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Vidöppen match mellan två lag som kommer från var sin övertygande seger. Hemmalaget brukar spela rejält och stabilt så det gäller för GBK att stå emot i egen box och samtidigt hitta sitt frejdiga spel framåt. Men jag tror på max en gulsvart poäng här.
Tips: 2-2.

Alingsås IF – Vårgårda IK
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Glödhett derby, både för att VIK i princip är ikapp om de tar en seger här och för att vårens VIK-seger inte ansågs helt rättvis av AIF-tränare Niklas Klingberg. Dessutom ett antal spelare som känner varandra väl – som det ska vara i ett derby. Klart är att AIF behöver höja sig efter den skrala insatsen senast för att rå på VIK som inlett hösten starkt. Dejan Siranovic avstängning ett avbräck i bortalaget. Svårtippat, men jag tror att AIF:s högre högstanivå blir avgörande.
Tips: 3-1.

Holmalunds IF – IFK Mariestad
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Nu är det dags. Efter ett gäng stabila insatser under Mikael Prodérs ledning behövs här en trepoängare för att ruska liv i bottenstriden på allvar. Ettan är tippad lite med hjärtat, men också lite med hjärnan efter HIF:s senaste matcher.
Tips: 2-1.

Folkabo – Herrljunga
Serie: Division 5 östra.
Kommentar: HSK tog en stark poäng mot Ekedalen i måndags och här behövs nya poäng för att inte halka tillbaka ner mot kvalstrecket. Folkabo blandar och ger, men kommer HSK upp i något som liknar maxprestation trior jag på bortaseger här.
Tips: 2-3.

Säffle – Frisco
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Säffle tycks vara avhängt på den undre halvan och Frisco har inga stora marginaler för poängtapp här om man inte ska gå samma öde till mötes. Just nu fem poäng upp så en trepoängare här mot ett lag längre ner i tabellen vore önskvärt. Och efter den grymma insatsen mot Örebro senast väljer jag att vara optimist här.
Tips: 1-3.

Hemsjö IF – Vårgårda IK
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Kan mycket väl vara här det avgörs vilket som blir bästa lokala gäng i fyran i år. Just nu fördel VIK i tabellen, så Hemsjö har störst behov av en seger ur den synvinkeln. Men HIF kommer från ett stort ras mot Trollhättan medan VIK jagar revansch för tappet mot Arentorp/Helås. Känns vidöppet – så jag drar till med ett kryss.
Tips: 3-3.

Lämna en kommentar