ANNONS:
ANNONS:

Viktig jumbofinal på Hols IP

Nu när det drar ihop sig till helg är det som vanligt ett späckat fotbollsschema. I vanlig ordning har vi valt ut några matcher värda att syna lite extra i sömmarna.

HH

Säven/Hol – Östadkulle SK
Serie: Division 5 västra.
Kommentar: En oerhört viktig match i botten av tabellen. ÖSK är jumbo och Säven/Hol nästjumbo då båda lagen spelat ihop fem poäng. Gemensamt för båda lagen är också att de inte vunnit sedan premiäromgången. ÖSK har släppt in över fyra mål per match i snitt och det är också Säven/Hols större stabilitet vi tror bli avgörande här.
Tips: 3-1.

Södra Härene – Nossebro/Främmestad/Elmer/Fåglum
Serie: Division 3 västra.
Kommentar: SHIF har endast en seger och är numera sist i trean. Här behöver nykomlingen poäng och vi tror också att chansen till det finns i den här derbymatchen. Stämmer defensiven kan det bli ännu bättre än ett kryss.
Tips: 2-2.

Frisco – Bergdalens IF
Serie: Division 2 södra.
Kommentar: Efter att Frisco förlorat mot Alingsås KIK är det fördel Bergdalen inför den här seriefinalen. Linnea Liljegärd har gjort fem mål för serieledaren medan Frisco har en del skadebekymmer. Vidöppet, men kanske en liten fördel gästerna.
Tips: 1-1.

HIF Akademi – Östadkulle SK
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Nytt derby. Och en ny seger för HIF Akademi? Ja, allt tyder på det även om Östadkulle gjort det bra hittills och plockat sina poäng på ett imponerande sätt. Men här ska Martin Lindstrands gäng inte hänga med.
Tips: 8-1.

Holmalunds IF – Götene IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Holmalund tog en betydelsefull trea senast och självförtroendet borde vara på plats inför det här oerhört viktiga mittenmötet. Götene är riktigt bra i sina bästa stunder men varvar det med sämre insatser, och det känns som det här kan sluta hur som helst. Ger dock HIF tecknet i kraft av hemmaplan.
Tips: 3-2.

Alingsås IF – Kinna IF
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Här har AIF chansen att befästa sin position på topp tre och dessutom haka av Kinna lite i samma race. Två lag som kommer från bra insatser då Kinna vann derbyt mot Skene inför 1100 åskådare och AIF tog tre poäng i Skepplanda. David Johansson avstängd i grönvitt, vilket är en rejäl försvagning av det kreativa spelet. Svårtippat.
Tips: 2-1.

Lämna en kommentar