ANNONS:
ANNONS:

Andreas tveksam till fortsättning

Alingsås IF kan få klara sig utan Andreas Johansson nästa säsong.
– Vi har inte pratat färdigt med Andreas, men jag är inte lika hoppfull som jag var tidigare, säger Lasse Samuelsson, spelaransvarig i AIF.

Alingsås IF vann som bekant fyran och rustar nu för en återkomst till trean. Lasse Samuelsson menar att det behövs ett par-tre nya spelare, men det jobbas självklart också för att behålla den tidigare stommen.

– Andreas Glännbro har sagt att han vill satsa vidare. Han har till och med slutat med innebandyn nu, och är kanske lite revanschsugen efter att bara ha spelat sex-sju matcher i år, säger Lasse Samuelsson.

Men det är en annan Andreas som har aviserat att han inte kommer att hinna med någon fortsatt satsning i Alingsås IF. Nämligen den med efternamnet Johansson.

– Känslan är att vi kanske kommer att tappa honom. Vi har inte pratat färdigt än, men jag är inte lika hoppfull som jag var tidigare. Sen vet jag hur det är så här års när man är över 30 så vi ska prata mer med varandra längre fram, men Andreas har mycket annat med både jobb och familj, säger Lasse.

…………….

Från Vårgårda IK:s håll har det nyligen rapporterats om två kontraktsförlängningar. Talangen Albin Gashi och den mer etablerade Daniel Olafsson har skrivit på var sitt tvåårsavtal med division 2-klubben.

Lämna en kommentar