ANNONS:
ANNONS:

Bayard stressar inte fram något beslut

Tobias Bayard gjorde elva mål och var Annelunds klart lysande stjärna den gångna säsongen. Om han blir kvar i klubben vet han ännu inte. 
– Det var en lång säsong för oss så det kan vara skönt att koppla bort fotbollen lite, säger 25-åringen.

Silly Season

Tobias Bayard.
Tobias Bayard.

Tobias Bayard kom fram i Herrljunga SK men har spelat i Annelund i många år nu. Han var med redan i division 2, men nu halkade AIF alltså ner i femman. Bayard skyfflade in elva bollar den gångna säsongen, och borde vara eftertraktad av klubbar högre upp. Men ännu har han inte hört särskilt mycket.

– Jag har pratat med HSK men det känns inte så troligt att jag går tillbaka dit. Även om jag bor i Herrljunga så är det ju samma division och jag känner mycket för Annelund som klubb, säger Tobias.

Har Vårgårda hört av sig?

– Nej, har inte haft någon kontakt med klubben. Jag känner ju Stefan Strind sedan tidigare, men något konkret har det inte varit.

Ingen annan klubb heller, utöver HSK?

– Nej, det har varit tyst. Just nu är det skönt att koppla bort fotbollen ett tag eftersom vi hade en så lång säsong. Sen är det klart att man vill spela så högt upp som möjligt, men det också bli så att jag spelar kvar i Annelund. Jag känner ingen brådska med att ta ett beslut.

Lämna en kommentar