ANNONS:
ANNONS:

Benja kan hamna på Brynet

Andreas Benjaminsson opererade sin höft i somras, men någon comeback i Holmalund blir inte av. Däremot kan han dyka upp i Stora Mellby nästa säsong.
– Ja, det är inte omöjligt, säger Benja.

Som vi skrev om i maj har Andreas Benjaminsson haft problem med höften. Då siktade han på en comeback på fotbollsplanen efter operationen, och nu är de första månaderna av rehabiliteringen gjord.

– Det är tre månader sedan jag opererade mig nu och nästa vecka jag träffa sjukgymnasten igen. Jag har inte fått springa än utan det har bara varit gymmet, så jag tror säkert att det tar tre-fyra månader innan jag kan köra för fullt på planen igen, säger Benja.

Men med två barn och ett tredje på väg finns inte tiden till en nysatsning i Holmalund. Därför har Stora Mellby vuxit fram som ett alternativ.

– Jag har redan sagt till Holmalund att jag inte kommer fortsätta med dem. Och jag är bra kompis med Anthon (Gustavsson) och har även pratat med dem i Mellby. Sexan känns som en bra nivå när man inte vet hur mycket man kommer att hinna träna så det är inte omöjligt att det blir en övergång. Men jag vet inte om jag skriver på nu under frimånaden eller om jag väntar och ser hur det blir. Det blir säkert inget problem att byta klubb lite senare om jag skulle vilja det, jag kommer ju ändå inte att spela i Holmalund, säger 32-åringen.

Lämna en kommentar