ANNONS:
ANNONS:

Derbyt överst på listan

Vi firar in helgen med en liten fredagslista.

Herrljunga – Annelund
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Grannderby med viktiga poäng på spel i bottenstriden. Båda lagen har dock visat en bättre stabilitet mot slutet och detta kommer givetvis bli en jämn och tät match. Magkänlan säger mig en knapp hemmaseger här, så mitt tips blir en etta även om det så klart kan sluta hur som helst.
Tips: 2-1.

Mallbacken – Alingsås IF
Serie: Elitettan.
Kommentar: Klassisk tuff bortamatch – även om Mallbacken gått lite knackigt i år och parkerar under strecket. Här gäller det för AIF att vara skärpt, inte bjuda på något och sätta dit bollarna framåt. Finns en viss oro för poängtapp, men jag väljer att vara positiv.
Tips: 0-1.

Alingsås City – Hol/Säven
Serie: Division 6 Alingsås.
Kommentar: City har trummat igång med målskörden på sistone och jag kan inte se hur Hol/Säven ska kunna stå emot. Det blir en ny seger för serieledaren.
Tips: 6-0.

Torestorp/Älekulla – Gerdskens BK
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Efter torsken mot Wargön i måndags behöver Gerdsken avsluta våren bra de sista två matcherna för att ha slagläge inför hösten. Detta är en ganska lurig match där det i mina ögon finns en viss risk för kryss. Men om GBK spetsar till avsluten något och trycker dit bollarna ska det bli bortaseger.
Tips: 1-3.

Trollhättans BoIS – Holmalunds IF
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: HIF behöver studsa tillbaka här efter debaclet i Vara. En seger ger toppkänning medan en förlust minskar avståndet bakåt betänkligt, så pass jämnt är det i tabellen. Känns helt vidöppet, så jag drar till med kryss.
Tips: 2-2.

Lämna en kommentar