ANNONS:
ANNONS:

DIVISION 3 VÄSTRA

I den västra trean hittar vi två lokala lag, och vi tror att båda gör en bra säsong och kan vara nöjda när årets summeras framåt hösten.

Tips 2015

Vi hittar två lokala lag i damernas division 3. Södra Härene IF som fick en gratisplacering inför säsongen och Sollebrunns AIK som halkade ur tvåan ifjol. Seriens segrare blir till slut Trollhättan BoIS efter en jämn slutspurt med framför allt Vänersborgs IF. Sollebrunn hamnar på en värdig tredje placering och Södra Härene gör ett bra första år i trean klarar femteplatsen. I botten hittar vi två lag som inte kan mäta sig med den övre halvan, två lag som inför säsongen blivit till genom hopslagningar.

1. Trollhättans BoIS

2. Vänersborgs IF

3. Sollebrunns AIK
Kommentar: Är vant vid tuffare motstånd och placerar sig därför på den övre halvan av serien. Truppen har förstärkts och får viktiga spelare som Johanna Eklund och måltjuven Lisa Andersson hålla sig friska under säsongen kommer nog Sollebrunn ta ett par extra poäng.

4.  Lidköpings FK Akademi

5. Södra Härene IF
Kommentar: Trots nykomling i division 3 hamnar Södra Härene i mitten. En stark vilja hos de unga spelarna bidrar till den placeringen.

6. Kållandsö GoIF

7. Jung/Kvänum 10 IF

8. Främmestad/Elmer-Fåglum/Nossebro

9. Kinne-Vedum/Källby

Premiäromgången
23/4 Jung/Kvänum – Trollhättans BoIS
25/4 Främmestad/Elmer/Fåglum/Nossebro – Kållandsö
25/4 Södra Härene- Vänersborg
26/4 LFK Akademi – Sollebrunn

Lämna en kommentar