ANNONS:
ANNONS:

Division 5 östra

Annelund och Herrljunga gör i år upp i den östra femman.

Toppen: Ekedalen kommer från fyran och bör bli topplag tillsammans  med Valtorp och Grolanda/Floby som var med och högg i toppen förra året.

Botten: Mycket svårtippat då jag tror att både Södra Ving och ETL (Emtunga/Tråvad/Larv) är ganska bra nykomlingar. Folkabo tror jag lite mindre på, men jag gissar ändå att det kommer vara tufft och tajt på nedre halvan.

Med lokala ögon: En del nya bekantskaper för HSK och AIF som utöver den ordinarie tabellraden även gör upp slaget om Herrljunga kommun. Annelund har förstärkt det bakre ledet med Joel Hallenbert som bör göra en del skillnad, och kanske kanske får vi också se Samuel Holmén dra på sig den gröna tröjan. Prestationerna i DM ger råd i ryggen och jag tror på övre halvan för Annelund i år.

Herrljunga slog Jk10 i DM och det är också viktigt att en klasspelare som Richard Wartmark valt att köra på ytterligare ett år. Totalt sett tycker jag att båda lagen känns för stabila och bra för att bli indragna i bottenstriden, även om jag tror att många lag är väldigt jämna här. Det betyder också att det inte är särkilt långt uppåt för något av lagen om det får träff i både spel och poängutdelning.

  1. Ekedalen
  2. Valtorp
  3. Grolanda/Floby
  4. Edsvära/Norra Vånga
  5. Annelund
  6. Herrljunga
  7. Falköpings FK
  8. Skultorp
  9. ETL
  10. Södra Ving
  11. JK10
  12. Folkabo

1 svar på ”Division 5 östra”

Lämna en kommentar