ANNONS:
ANNONS:

Division 6 Borås

Tre lokala gäng hittar vi i Boråssexan.

Toppen: Spark har förstärkt ytterligare efter en riktgt fin höst och jag drar till med att vi har en seriesegrare här. Borås GIF och Dardania ser jag som främsta utmanare.

Botten: Kabel Åttio och Hedared tror jag får finna sig i att göra upp om de sista platserna.

Med lokala ögon: Spark har gjort en fin försäsong i det stora hela och har fyllt på med både bredd och klass i truppen. Det finns också en tanke om hur de vill spela fotboll och det brukar ge utslag öven en hel säsong, särskilt nu som Albin Holm haft mer tid att sätta sin prägel på laget. Bottennappen måste minimeras om man ska vinna en serie, så jämnheten och lägstanivån kan bli avgörande för hur långt det räcker för Spark. Topp tre tror jag stenhårt på, men väljer att vara positiv och drar till med en lokal seriesegrare.

I mitten av tabellen tror jag att vi hittar Hol/Säven och Hemsjö. De har varit lite upp och ner på försäsongen, men de har båda varit med så pass länge i gamet att de inte ska behöva kriga i det absoluta bottenträsket. Det finns både rutin och spets nog för att plocka poäng lite här och var, och får något lag riktigt träff nu under 2024 kan de bli bättre placeringar än vad jag satsat på nu på förhand.

  1. BK Spark
  2. Borås GIF
  3. Dardania
  4. Hol/Säven
  5. Sandhult
  6. Hemsjö
  7. Rångedala
  8. Sjövik
  9. Hedared
  10. Kabel Åttio

Lämna en kommentar