ANNONS:
ANNONS:

Division 6 Trollhättan

Några lokala lag riktar blickarna mot Trollhättan i division 6.

Toppen: IFK Trollhättan och Lödöse/Nygård från femman gör om upp om det här tillsammans med fjolårstrean Stora Mellby.

Botten: Tror tyvärr att Långared får kriga för att undvika jumboplatsen. Kanske kan Upphärad vara det lag som räddar BoIS från det?

Med lokala ögon: Östadkulle har tappat Linus Broberg till City och Rasmus Krantz till SAIK, vilket rimligen blir kännbara avbräck. Jesper Lindberg blir viktig mellan stolparna och sen återstår det att se hur många av de äldre spelarna som snörar på sig nu under säsongen. Trillingarna Abdisalam som anslöt sent på försäsongen tillför bredd och spets och kanske kan ÖSK utmana om en topp tre-placering om allt klaffar.

Långared har gått knackigt på försäsongen och framför allt har det ramlat in många bollar bakåt. Det måste nog Jonathan Prytz försöka få ordning på och sedan gäller det att vinna rätt matcher på undre halvan för att försöka bli bättre än den niondeplats jag placerat dem på.

Stora Mellby har tappat två tunga namn i Edvin Hallman Stuve och Gustav Martins till högre divisioner. Det gör att både bredden och spetsen har naggats i kanten, vilket den gör ytterligare under året då flera spelare ska in i lumpen. Känns inte som serien innehåller kanoner som Bosna och Sollebrunn i år så kan SMSK hålla upp lägstanivån bör det räcka till topp tre.

  1. IFK Trollhättan
  2. Lödöse/Nygård
  3. Stora Mellby SK
  4. Östadkulle SK
  5. Främmestad
  6. Trollhättans FF
  7. Somaliska FK Trollhättan
  8. Åsaka SK
  9. Långared
  10. Upphärad

Lämna en kommentar