ANNONS:
ANNONS:

"Om allt löser sig mellan klubbarna blir det Jonsered"

Adam Axede har bestämt sig för att han vill spela fotboll i Jonsereds IF. Nu ska bara JIF och Alingsås IF komma överens.
– Martin Hallberg har sagt att det ska lösa sig, så det hoppas jag att det gör, säger Axede.

För ett par veckor sedan bestämde sig Adam för att lämna Alingsås IF. Sedan dess har han funderat mellan Vårgårda IK, Jonsereds IF och Holmalunds IF.

– Det har känts bra i Jonsered de två veckorna jag varit där. Och även de två matcher jag spelat tycker jag har funkat bra, säger Adam, som tycker att division 2 är ett lagom kliv att ta.

– Det är ett steg uppåt, men jag känner ändå att jag kommer att vara med och konkurrera om en startplats. Men det finns givetvis många bra spelare där.

Enda detaljen som återstår innan övergången blir ett faktum är att klubbarna måste komma överens. Då en spelare för första gången ska kontrakteras, vilket är ett måste i division 2, ska det så kallade utbildningsbidraget betalas ut.

– Jag har pratat med Martin Hallberg och han säger att AIF vill mig väl och inte ser några problem i det här. Så jag hoppas att allt kommer att lösa sig för jag har bestämt mig för Jonsered.

Om det nu ändå skulle strula till sig, ja då finns både VIK och HIF kvar i bilden.

– Jag har haft kontakt med Holmalund och jag träffade VIK i söndags och då sa jag till Gabor Hacker att jag väljer Jonsered om allt löser sig. Så där är vi just nu, sen får vi se vad som händer längre fram.

Lämna en kommentar