ANNONS:
ANNONS:

Ett litet mitt i veckan-tips

Den första riktiga veckan med vardagsmatcher är här. Det firar vi med att tippa några av alla heta matcher vi har de närmsta dagarna.

Herrljunga SK – Brämhults IK
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Ett HSK stärkt av derbyvinsten har poängchans här, trots att Brämhult tagit sex poäng och nämns som en potentiell seriesegrare. Klarar man att stå emot bakåt kan det räcka till seger, men krysset blir mitt utgångstips.
Tips: 3-3.

Arentorp/Helås – Sollebrunn
Serie: Division 5 västra.
Kommentar: Jumbofinal mellan två nollpoängare, vilket understryker vikten av matchen. Här måste jag tro på SAIK för att inte skrota mitt eget tips med dem som ett lag som ska undvika bottenträsket.
Tips: 2-4.

Södra Härene– Tråvad/Larv
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Två förmodade topplag, även om den haltande tabellen ännu inte satt sig ordentligt. Gästerna har endast spelat en match och där gjorde Jacob Nilsson fyra mål. Här handlar det om att hålla koll på Nilsson, samtidigt som SHIF måste ösa på framåt. Jag tror det blir tufft, men det kan bli en pinne för hemmalaget.
Tips: 1-2.

Vårgårda IK FK – Ardala IF
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Fullpoängaren VIK FK hemma mot uppsnackade nykomlingen Ardala – som också levererat i säsongsinledningen. Här tror jag på en riktigt tuff match där VIK FK till slut maler ner motståndet.
Tips: 2-1.

Sjömarken – HIF Akademi
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Sjömarken har fyra raka segrar och toppar serien. Akademin kommer närmast från 0-2 mot Frisco och slår i mina ögon lite ur underläge här. Det skulle kunna passa alingsåsarna, men jag håller hemmalaget som knapp, knapp favorit här.
Tips: 3-2.

Råda – Frisco
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Råda har imponerat stort hittills och ligger tvåa bakom Sjömarken. Men Frisco tog en meriterande seger senast, och är alla nyckelspelare med och kollektivet kommer upp i nivå ska man klara av det här.
Tips: 1-3.

1 svar på ”Ett litet mitt i veckan-tips”

Lämna en kommentar