ANNONS:
ANNONS:

Felicia vill greppa halmstrået

Tufft läge. Men inte omöjligt. Holmalunds backklippa Felicia Edgren hoppas att laget ska lyckas greppa det sista halmstrået i morgon.
– Det viktiga blir att fokusera på det vi kan påverka, säger 21-åringen.

Inför den sista omgången av Elitettan är förutsättningarna glasklara för Holmalunds IF. Alingsåslaget måste ta fler poäng borta mot AIK än vad Böljan gör hemma mot Östersund. Som ni ser nedan krävs alltså två resultat som ur tabellsynpunkt vore ologiska.

Men Holmalunds försvarsbjässe Felicia Edgren väljer att inte fokusera allt för mycket på tabellen.

– Det viktigaste är att lägga energin på det vi kan påverka och det är våran prestation mot AIK. Jag tycker också att vi ska gå ut och njuta på söndag, det är ändå sista matchen på ett tag, säger Felicia, som tror sig veta hur AIK kommer att tackla matchen.

– De har ju allt att spela för också så jag tror de kommer gå ut stenhårt i början. Så det gäller att vi är med från start.

Hur mycket rapporter från andra matcher vill du ha under matchen?
– Inga under spelet, då vill jag fokusera på vår match. Men i halvtid vill jag gärna veta, mest av ren nyfikenhet.

Felicia bor i Alingsås och pluggar till sjuksköterska i Göteborg. Hon hämtades till Holmalund från Skoghall i vintras, men än har hon inte tänkt på om hon blir kvar i Alingsås eller inte.

– Jag har valt att inte tänka på framtiden. Jag vill spela färdigt säsongen först, sen får vi se vad som händer. Men jag trivs väldigt bra i både laget och med alla eldsjälar runt omkring.

Hur har du som kommer utifrån upplevt det som hänt i Holmalund och bildandet av AFC?
– Tycker det är jättekul med en ny förening och jag känner att vi spelare har kunnat lägga all vår energi på fotbollen. De personer som jobbat med AFC har gjort det jättebra och involverat oss lagom mycket i namn och dräkter och sånt. Det andra har vi inte behövt bry oss om.

Lämna en kommentar