ANNONS:
ANNONS:

Har levererat – utan träning i kroppen

Sebastian Sannestål är Sollebrunns bästa målskytt med tre fullträffar hittills. I dag siktar han på nya mål och nya poäng mot Västkurd.
– Om vi steppar upp oss från förra matchen ska vi vinna, säger han.

Sebastian Sannestål har än så länge varit en avgörande faktor i Sollebrunns jakt på poäng. I storsegern mot Tomten visade han vägen med att göra både 1-0 och 3-0 och senast mot Långared gjorde han matchens enda mål.

– Det är skönt att det har blivit några mål, säger han om säsongsinledningen.

Men faktum är att anfallaren inte direkt kört igång säsongen med den bästa uppladdningen. En långresa gjorde att han anslöt först ett par veckor innan seriestart.

– Jag var i Österrike och åkte skidor och tränade faktiskt ingenting där nere. Så även om det har känts bra hittills får man väl se hur länge man orkar eftersom jag inte har någon försäsong i kroppen, säger han.

Sju poäng på tre matcher är ett godkänt facit, tycker Sannestål, som ändå menar att det finns mer att hämta.

– Vi kunde absolut spelat bättre. Särskilt mot Långared senast var det inte så bra, men steppar vi upp till dagens match ska vi vinna mot Västkurd.

SAIK spelar vanligen ett 4-3-3-spel där Sebastian oftast tar plats centralt längst fram. Nu när den kanske mest meriterade målskytten Alexander Grann försvunnit i väg på långresa är det i huvudsak ungtuppar som tar hand om anfallsplatserna.

– Filip Johansson och Kevin Andersson har spelat mest, men även Christoffer Frisk har varit ytterforward, säger Sannestål.

Lämna en kommentar