ANNONS:
ANNONS:

Holm och Carlsson fortsätter 2018

Alingsås FC håller som bäst på att hitta organisationen för säsongen 2018. Nu är det klart att höstens Holmalundstränare – Jerry Carlsson och Jenny Holm – är kvar runt laget även nästa år.

Jerry Carlsson klev upp från akademin till A-laget i somras och hade då Jenny Holm till sin hjälp. Nu är det klart att den duon kliver över och fortsätter i Alingsås FC.

– Klubben visade ganska tydligt att de ville ha ett fortsatt samarbete. Nu det sista har det mest handlat om min privata situation, om jag skulle få ihop det helt enkelt, säger Jerry Carlsson, som berättar om en jobbig höst på flera plan.

– Min pappa gick bort väldigt hastigt i oktober så det var klart att det var jobbigt. Men nu känner jag ändå att jag är redo för att gå in i en ny säsong med Alingsås.

Det är dock långt ifrån klart vilka roller Holm och Carlsson kommer ha runt laget i division 1. Tränarstaben ska utökas med fler namn, och det är först när alla namn är på plats som rollerna sätts.

– Jag är öppen för många olika roller så vi får se hur allt landar. Samarbetet med Jenny har fungerat väldigt bra men det är klart att det behövs fler än två personer för att dra runt ett elitlag.

Lämna en kommentar