ANNONS:
ANNONS:

Holmalund vann med uddamålet

Holmalund vann tisdagens hemmamatch mot Mossen med 2-1 sedan gästerna reducerat med endast sekunder kvar.

Referatet med Jonas

Holmalunds tränare Michael Rosén berättar om ett något primitivt spelande Mossen.

– De spelar efter sina resurser och gör det ganska bra. De lyfter bara långt och krigar stenhårt på andrabollarna. Men de har några duktiga spelare och kan säkert ta lite poäng mot topplagen. Jag tror de får svårare mot bottenlagen när de ska föra matchen själva, säger Rosén.

Holmalund fick väl inte heller till något bländande spel framåt, men gjorde det tillräckligt bra för att skapa ett antal bra möjligheter.

– Vi har fem lägen i första halvlek och fem lägen i andra. Mossen har egentligen bara den det blir mål på, så 10-1 har vi i målchanser, och kanske att vi ska göra något ytterligare mål.

Den som var hetast framåt var Anna Scavo. Först gjorde hon 1-0 0ch efter paus spelade hon fram Sofia Andersson till 2-0.

– Snett-inåt-bakåt där Sofia trycker in den i bortre på ett tillslag. Ett väldigt vackert fotbollsmål. Kul också att Scavo kommit igång och plockat fram det vi såg i henne i höstas. I dag var hon återigen inblandad i mycket av det vi skapade, säger Rosén.

Dubbla förluster i fyran
Även två herrlag i fyran var i farten i kväll. Annelund tog emot Dardania på Mörlanda Sportcenter medan Alingsås IF spelade borta mot Fristad.

Annelund såg ut att gå mot seger med ledning med både 2-0 och 3-1 blev till slut förlust med 3-4 sedan Dardania avslutat matchen starkt. Målskyttar var Björn Holmén, Gabriel Holmén och Thomas Karlsson. Det var Annelunds femte raka förlust, och laget ligger kvar i bottenträsket.

Alingsås IF blev också utan poäng sedan Fristad gjort matchens enda mål. Det kom i mitten av den andra halvleken, och närmare kvittering än ett stolpskott av Oscar Widén Karlsson kom inte alingsåsarna.

Lämna en kommentar