ANNONS:
ANNONS:

Jenny Holm tillbaka I HIF

Hösten 2014 lämnade hon Holmalund för Jitex. Men nu är Jenny Holm tillbaka i Alingsåsklubben.
– Jag och Prodér hade kontakt redan innan säsongen, säger mittfältaren.

Jenny Holm

Efter säsongen 2014 lämnade Jenny Holm Alingsås för att spela Elitettan med Jitex. När Mölndalslaget åkte ur i fjol har det i år handlat om division 1, men nu ska mittfältaren åter lira i landets näst högsta serie. Den här gången med Holmalunds IF.

– Jag hade kontakt med Mikael Prodér innan säsongen men bestämde mig för att jag villa stanna och ta upp Jitex till Elitettan igen. Men ju mer tiden gick kände jag att inte riktigt fick utrymme att vara mig själv, varken på ett utanför planen, säger Jenny Holm, och fortsätter:

– Jag är målmedveten men vill inte stanna en säsong till i en miljö som gör mig frustreradoch där jag inte mår helt okej. Det är inte rättvist mot varken mig eller mina underbara lagkamrater i Jitex.

När Jenny kände som hon gjorde tog hon kontakt med Prodér och förklarade läget.

– Jag blev väldigt glad när han ville ha tillbaka mig i Holmalund. Jag är införstådd med att det är svårt att komma när säsongen har startat, men jag kommer ge allt och största fokus är först och främst att bara njuta av att få vara tillbaka i en miljö där jag trivs och mår bra som fotbollsspelare, säger Jenny Holm.

Jenny Holm var lagkapten under sin förra sejour i HIF och är nu spelklar till bortamötet med Östersund den 21 maj.

Lämna en kommentar