ANNONS:
ANNONS:

Katti får vänta på operation

Katti Ölvebo får vänta med besked om hur allvarlig hennes knäskada är. 28 januari ska hon opereras, men det är inte säkert att det räcker med den operationen.

Katti

Det första budet för Katti var att det skulle räcka med ett operationstillfälle. Det skulle inledas med ett titthål, och sedan kunde läkarna fortsätta och laga korsbandet om det skulle visa sig att det var trasigt. Men nu har hon fått nya besked.

– I januari kan de rätta till menisken och lite andra småsaker, men det sitter en skruv från förra operationen i vägen så är det korsbandet måste jag göra en ny operation. Och då måste jag tydligen vänta tre månader innan de kan gå in i knäet igen, säger Katti.

Det betyder att en eventuell korsbandsoperation inte sker förrän till våren, och 35-åringen medger att ett sådant besked kan innebära slutet på karriären.

– Det känns ju så. Men samtidigt vill jag gärna bestämma själv när jag ska sluta så jag kommer nog träna upp mig i alla fall.

Om det skulle räcka med den första operationen för att få knäet i ordning igen hinner hon förmodligen bli spelklar till vårens seriestart. Men det är inget hon har börjat planera för.

– Jag ligger lågt till operationen så får vi se sen. Jag tar absolut inget beslut innan jag vet hur det är med knäet.

Lokalfotboll.se/0322 har tidigare skrivit om att en frisk och spelsugen Katti Ölvebo lär spela i antingen Holmalunds IF eller IK Frisco 2015.

Lämna en kommentar