ANNONS:
ANNONS:

KIK hämtar tränare från Göteborg

Nedim Senderovic, 46 år från Angered. Där har ni Alingsås KIK:s nya tränare.
– Känns jättebra att få in en röst utifrån, säger Hanna Källberg, ordförande i klubben.

Silly Season

Efter att Leo Berg tackat för sig valde Alingsås KIK:s ledning att lyfta blicken i jakten på ny tränare. Till slut fastnade man för Nedim Senderovic, och efter några samtal fastnade även han för Alingsåsklubben.

– Vi hittade honom på tränarlistan på Göteborgs Fotbollförbund och först träffade jag honom. Efter det har även några spelare fått träffa honom och allting har känts bra hela vägen. Han hade ett par andra anbud också men till slut valde han oss. Han kommer inom kort att skriva på ett tvåårskontrakt, berättar Hanna Källberg.

Senderovic kommer närmast från Floda BoIF där han basat över klubben herrjuniorer.

– Han är välutbildad och väldigt fotbollskunnig. Dessutom tror jag att det är bra med en ny röst ibland och det får vi verkligen här, säger Hanna, som också gläds åt att kontraktet skrivs på två år.

– Vi måste ge honom tid att bygga upp något nytt nu när vi ramlade ur till division 3. Målsättningen är så klart att gå upp i tvåan igen, men det måste få ta lite tid. I sista ändan är det ändå tjejerna som måste ställa upp för laget och komma och träna, men nu känns det som vi har skaffat oss bra förutsättningar på tränarsidan i alla fall.

Lämna en kommentar