ANNONS:
ANNONS:

Knicken en förlorare i återkomsten

Gerdskens BK fick bästa tänkbara start på seriespelet när man slog Hestrafors med 1-0 hemma på G-vallen. Gulsvart fick då också besegrat de sex senaste säsongernas tränare Niklas Andersson, numera i Hestrafors.

Efter sex år på Gerdskens A-lagsbänk och betydligt fler i klubben lämnade Niklas ”Knicken” Andersson G-vallen i höstas. Redan i premiären tog han med sig sin nya klubb till sin forna hemmaplan.

– Klart det var lite speciellt att komma tillbaka. Men när väl matchen var igång ville jag självklart vinna med mitt lag, så är det ju, säger Knicken, som berättar om en ganska jämn första halvlek.

– Det tycker jag. Det var lite småchanser innan Gerdsken skapar den enda chansen av dignitet och nickar in 1-0.

Det var Berat Berisha som gav GBK ledningen, men bara minuter senare blev samme man utvisad och GBK fick spela med en man mindre i en dryg halvlek.

– Tyvärr gjorde inte vi som vi sa att vi skulle göra i andra halvlek. Vi höll oss inte till matchplanen och det är jag grymt besviken på. Gerdsken krigade bättre än oss och vi var inte riktgt där energimässigt, säger Niklas, som tycker att GBK vann rättvist.

– Vi hade några chanser i andra, särkilt en precis i slutet när Joel Hallenbert gjorde en magisk räddning. Men Gerdsken var hetare och förtjänade att vinna efter att ha stått upp bra efter utvisningen.

……………..

I skärtorsdagens andra lokala seriepremiär vann Holmalund borta mot IF Böljan med 2-0. Tre mycket viktiga poäng för HIF, som ordnades av Pernilla Johansson och Amalia Arvidsson. Nyförvärvet från Hovås/Billdal nickade in 1-0 i den första halvleken och Arvidsson satte dit tvåan i inledningen av den andra.

Berat Berisha blev matchvinnare.
Niklas Andersson.

 

1 svar på ”Knicken en förlorare i återkomsten”

Lämna en kommentar